Peneraju Pakej Percutian Termurah

Dapatkan pakej percutian dan kembara termurah hanya di Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd

+ 10000 Pelanggan

Lebih 10,000 pelanggan yang berpuas hati. Mungkin anda yang seterusnya.

+50 Destinasi percutian

Lebih 50 destinasi percutian seluruh dunia untuk anda terokai dan jelajahi.

Khidmat Pelanggan yang Mesra

Kami menjanjikan layanan yang mesra untuk pelanggan kami.

Pemandu Pelancong Terlatih

Pemandu pelancong yang terlatih dan professional. Anda pasti akan repeat lagi.

Mengenai Kami

Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd merupakan syarikat pelancongan milik penuh bumiputra yang beroperasi di Semenanjung Malaysia. Syarikat ini telah ditubuhkan pada Disember 2012 dan telah mula beroperasi pada 21 Disember 2012. Kami menawarkan Pakej Percutian Muslim dalam dan luar negara.

Syarikat ini dimiliki oleh Ustaz Al-Fadzil bin Hidzir dan Ahmad Idzuan bin Sulaiman. Ibu pejabat kami terletak di seksyen 15 Dataran Otomobil. Kami mempunyai 4 cawangan iaitu di Seksyen 14 Shah Alam, Kuantan, Senawang dan Teluk Intan.

Kami juga terlibat dalam memberikan servis menguruskan tiket penerbangan, pakej pelancongan seperti hari keluarga, lawatan penyelidikan pelajar, perjalanan syarikat, pakej bulan madu, permohonan visa dan lain-lain perkhidmatan. Kami turut menawarkan pakej pelancongan dalam dan luar negara tetapi kami lebih fokuskan pakej ke luar negara oleh kerana permintaan yang banyak untuk melancong ke luar negara seperti Eropah, Balkan, Australia, Korea, Beijing Turkey, Vietnam, Indonesia dan banyak lagi.

Moto syarikat kami adalah “Peneraju Pakej Termurah” memberikan pelanggan kami pakej yang berpatutan untuk setiap pakej yang ditawarkan. Disini kami percaya bahawa semua orang boleh melancong tanpa mengira asal usul mereka. Kepuasan pelanggan adalah objektif utama kami kerana ia akan menentukan kejatuhan atau kebangkitan syarikat.

Kami menawarkan pakej pelancongan dan perkhidmatan agensi pelancongan dengan kualiti yang terbaik/ dan kami mementingkan kepada hubungan ukhwah Islamiah sesama saudara Islam dan tanggungjawab terhadap agama.

Syarikat KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS SDN BHD ini diterajui oleh beberapa kakitangan yang sentiasa cuba memberikan yang terbaik buat para pelanggan. Disini kami memastikan setiap perjalanan anda untuk melancong adalah selesa, selamat dan yang paling penting, menjimatkan!

Hubungi kami segera untuk melancong! Kami cuba realisasikannya untuk kepuasan anda! 🙂

“Pakej Percutian Termurah”

Hubungi kami segera untuk melancong! Kami cuba realisasikannya untuk kepuasan anda!

Hubungi Kami Sekarang!

Apa kata pelanggan kami

Zaid Zeineydin

Alhamdulillah trip ke turki was lit

Nurul Akma

Abdul Hakim

Peter Islam