Tel : 03-55234498 Faks: 03-55244497

SENARAI PROMOSI 2017


Berikut merupakan senarai promosi tarikh ke mana-mana destinasi pilihan anda. Sekiranya berminat, hubungi kami untuk maklumat lanjut.

( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE KOREA  2017 )

 


 

( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE CHINA  2017 )

 

Xian

Guilin


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN PROMOSI KE VIETNAM 2017 )

HoChiMinh


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE INDONESIA  2017 )

Jakarta - Bandung2

Padang-Bkt Tinggi

Surabaya

Acheh

Medan2

Lombok


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE BRUNEI  2017 )

Brunei


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE AUSTRALIA  2017 )

FIFIE - PERTH

GOLD COAST, AUSTRALIA

MELBOURNE, AUSTRALIA


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE INDIA  2017 )

India


( PAKEJ PERCUTIAN & PELANCONGAN  PROMOSI KE TURKI  2017 )

ISTANBUL, TURKEY


BERMINAT DENGAN SENARAI PAKEJ PROMOSI KAMI?

TEMPAH SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!!!

159 Comments to SENARAI PROMOSI 2017

faqirul
08/01/2015

Assalam ..saya nak tahu ada tak pakej bulan madu ke krabi ataupun vietnam ?? Terima kasih

E D
11/01/2015

Pakej ke turki utk 2015 ade tak?

Fidza
13/01/2015

as salam..ada bt pakej holiday ke Hong Kong x?
bape rega kalo tuk 4 pax? tq..

intan farizza
15/01/2015

Salam. Blh berikan sy quotation utk pakej percutian ke tpt berikut tak? Ms cuti sekolah 31 mei hingga jun 2015. Sy perlukan 2 quotation dan itenary utk
1. East europe
2. Italy + bbrapa negara berdekatan italy
Pakej utk 3 org dewasa. Terima kasih

fhaimee
19/01/2015

Ada ground arrangement ke Perth tak in Mar 2015?

ismail
19/01/2015

Salam..boleh tolong forward iltenary pakej seoul korea 6h 4m

ziyana
20/01/2015

Boleh tak bg package ke hong kong,hong kong dsnylnd n macau buln oct n nov

Buharan Nordin
21/01/2015

Saya perlukan sebutharga untuk pakej melancong ke jakarta- bandung untuk 5hari 4malam (3mlm dibandung 1 mlm di jakarta) dan (2mlm dibandung-2mlm dijakarta)

Rosli
24/01/2015

Bandung full package untuk 2 dewasa & 1 kanak-kanak. Request for details & quotation.Tq.

faiza aziz
26/01/2015

Bandung full package untuk 2 dewasa (exclude flight ticket).Request for details & quotation.Thanks

Azmawati Ahmad
29/01/2015

Boleh berikan harga termurah utk pakej 4 hari 3 mlm ke Australia Sydney BG 4 dewasa 3 kanak2. Tq

latifah
31/01/2015

Saya cari kawan utk melancong ke europe..perempuan..ada yg berminat?

Norma Mohd
06/02/2015

Boleh berikan tarikh terdekat dan sebut harga untuk pakej ke Xian, China.

ahmad shanusey
07/02/2015

salam.. nak taanya pekej ke h c min.. 3 hari 2 mlm berapa… rm.. rombongan sekolah… tarih cadang 9-11 jun 2015..

emelia
12/02/2015

salam..nak tanya ada pakej ke New Zealand x? Kalau boleh bulan may 2015.

murni husin
17/02/2015

salam, boleh bagi quotation pakej ke bukit tinggi indonesia utk 2 org.tq

lyana
22/02/2015

Assalam nak tanya harha pakej all in ke vietnam 3D2N @ 4D3N pada dec’2015 untuk
group seramai

Dewasa : 18
Kanak2 : 4
Infant : 2

TQ

zul
26/02/2015

assalam…blh bg detail percutian ke jakarta-bandung untuk 2 dewasa 2 kanak2

Umie
26/02/2015

As salam.. Nak dptkan quotation ke korea bln 5 utk 5 orang? Flight tiket include x? Tq

Hussin kasdi
07/03/2015

Sila nyatakan kos sebenar untuk melancong ke Beajing musim sejuk. Kami sekeluarga seramai 7 orang.

siti khadejah
08/03/2015

Assalam..mohon pihak tuan bg quotation bg dua dewasa,dua kanak2 usia 2thun and 3bulan.
Antara tempat yg sy survey utk pergi
Itali, paris, istanbul,london dan korea.
Perancangan pd bulan lima. Harap harga pakej tuan terangkan dari segi ape2 ya..
Thanks..

mastura
11/03/2015

Salam..boleh tolong forward iltenary pakej seoul korea 6h 4m and Beijing 7D5N

Puan liza
16/03/2015

Ada tak package ke turki pada bulan OGOS 2015…HARAP PM HARGA

shoko ichigo
19/03/2015

salam, saya nk tw pckge full trip ke seoul+jeju cuti sklh mac 2016 (9hari 8malam)…n kalau u ground packge shj pula bpe rm ye?masih dlm planning u trip mac thun dpn…masih sama mcm dulu lg ke(3 participants n above)(,”)

anomfauzi
21/03/2015

Salam..saya nak tahu pakej utk ke ho chi minh bln nov
Utk 2 dewasa 1 kanak-kanak 5y dan bayi 1y4m

zuraini ali
22/03/2015

Nk ke lombok.. 6 dewasa, 1 kanak2 bwh 3 tahun. Harga ground dan all in. Tarikh 28-31 ogos 2015. Segera yea

zuraini ali
22/03/2015

Email ke [email protected] yea utk quotation ke lombok tu.

RAJA ROZLAN B.RAJA MAHMOOD
25/03/2015

nak tahu harga ke vietnam 2 orang pd 6 hingga 11 jun 2015.tq

wanida
26/03/2015

boleh beri harga ground untuk ke sedney dari 12 – 22 dis(10 hingga 15 0rang)

amirah
28/03/2015

Pakej ke Jepun hujung tahun 2015(okt-dec) da x??

mohd yusof hj.ithnin
31/03/2015

terima kasih atas urusan percutian kami ke vietnam … terbaik
[ 24.3.25 – 27.3.25 ]

hani
01/04/2015

ada siapa-siapa nak melancong pd december 2015? saya cari kawan (perempuan) yang nak join sebab saya seorang

Wan zakiah
04/04/2015

Asalamualaikum,
Kami seramai 4 orang bercadang untuk melancung ka uzberkistan dalam bulan ogos/sept 15. Adakah syarikat tuan menyediakan group tour kesana?
2. Dimusim cuti sekolah bulan nov/ dec 15 adakah syarikat tuan mengadakan lawatan ke disneyland hong kong dan shenzen?
Wasalam

vara
07/04/2015

hani kau nk pergi mana?aku pn xde pn teman nk pg mlanc0ng.

umi
07/04/2015

Latifah, sy cari kwn travel ke europe. Bole bg contact no/email utk discuss

Awan Larat
09/04/2015

Minta quotation semua pakej honeymoon yang kembara sufi ada…
Email kan pada kami ye.
Tq.

Awan Larat
09/04/2015

Pakej 3H2M honeymoon.

Izzati
11/04/2015

Assalammualaikum. Ada tak buat lawatan sambil berkorban di kemboja atau Vietnam pada bulan haji ni?

farah
17/04/2015

NAK JOIN HANI..

Peng Samula
20/04/2015

Assalamulaikum nak tanya kalau percutian ke korea dari pada kota kinabalu, sabah ada tak ?

Jamaliah
20/04/2015

Nak tanya pakej ke Turki musim sejuk

mohamad asri
21/04/2015

assalam..tolong sent tarikh penerbangan dari kl ke saigon pada 2 jun dan balik 5 jun sebab nak booking tiket dari penang ke kl..tk

Rahimah
22/04/2015

Latifah.. saya pun mencari kawan untuk travel ke europe.. leh email saya [email protected] 🙂

eemalahadi
22/04/2015

hani.. saya pun akan travel ke korea bulan disember ni.. nak join x?sbb sy pn tengah mencari kawan untuk travel..leh email saya [email protected] or wassap 0138912022 🙂

Rosnita Makhtar
01/05/2015

Boleh saya dptkn qoute utk trip murid sekolah rendah ke uss singapore pada 11 september hingga 12 september 2015 .jum 40 org murid 6 guru.tq

Rosnita Makhtar
01/05/2015

Stay di singapore .

saliena
04/05/2015

HaNI nk melancong bulan 12..nk join

Shidah
08/05/2015

Pakej ke beijing 20-26 Disember 2015 untuk 8 orang. Boleh beri sebut harga. Kami dari Penang.

Ina
08/05/2015

Pakej ke acheh utk 5 orang (2 dewasa 2 warga emas 1 kanak kanak) all in before ramadhan

azam
16/05/2015

Assalammualaikum.Boleh saya dapatkan quote untuk ke Banda acheh untuk bulan Disember 2015.

azam
16/05/2015

2 dewasa 3 kanak kanak umur 14 ,11 dan 5 tahun

Norlaila
21/05/2015

Assalamualaikum. Saya mencari kawan melancung.saya sorang. Nak pergi USS Singapura atau yang baget murah-murah.

Raziah
25/05/2015

Asalamualaikum. Boleh dapatkan saya quote ke Medan untuk awal Oktober bagi seramai 16 orang.

zulkifli
26/05/2015

salam. telah ikuti kembara sufi melancung ke turki pd mac 2015. cadang nak ke xian china pd oktober 2015. quotation please..jika ada promotion..

mimy
01/06/2015

as salam.. tuan nk Tanya pakej ke Beijing untuk kanak2 rm ? n kalau blh saya nk tahu jgk pakej ke hongkong Disneyland untuk 2 dewasa 3 kanak2 .bercadang nk pg hujung tahun ni. TK

FAZILAH
01/06/2015

boleh beritahu saya pakej utk pergi hongkong 2 dewasa 4 kanak2 hujung tahun ni

sharifah
02/06/2015

assalamualaikum, tuan, nak tanya mengenai pembayaran, mest cash atau boleh guna credit card

Sham
06/06/2015

Assalamualaikum, boleh beritahu pakej ke Europe untuk musim lurih?

idham ibrahim
10/06/2015

need quotation for 4 adults to krabi..tq.

Hidayah
15/06/2015

Full pakej utk 2 dewasa 1 kanak-kanak

Aishah
19/06/2015

assalam.. package ke Perth ada tak?

siti
23/06/2015

assalamualaikum..blh x bg quotation hrga ground untuk ke Beijing/Xian/Guangzhou april 2016
8 dewasa 2 knk2

Mar
23/06/2015

Assalamualaikum..ada pakej ke australia x..sy seorang tapi nk pergi secara berkumpulan

Fareiza
23/06/2015

Assalamualaikum…
Ade pakej ground X untuk 10 org di Jakarta Juali 2015

ullaya
26/06/2015

Trip ke jepon ada x?

Idda
26/06/2015

saya nk ke vietnam cuti sekolah bln 9 atau 11 dan 12…seorang saja..nk join group mana2 kalau ada

Nor Hafizi bt Abas
30/06/2015

Sy berminat utk ikuti trip musim sejuk ke beijing, Nov 2015. please email the details. tqsm

norlizah paidi
01/07/2015

assalam
mohon share pakej vietnam terkini.tq

Ady
06/07/2015

Saya cari kawan melancong…lelaki..ada sape2 berminat?

dila
06/07/2015

Assalamualaikum , beijing on dec ada main ski tak. Anak2 saya nak sgt main ski. Flight mas tu pagi or malam?

Wati.
12/07/2015

Pakej ke jakarta bandung for 2 adult.. 1 child and 1 infant.tq

CAROLINE
13/07/2015

Nama: CAROLINE LULIN
E-mail : [email protected]
No HP Anda: 0198302128
Alamat Anda: kota kinabalu sabah malaysia
Destinasi Pilihan: Jakarta+Bandung
Jenis Pakej: Ground Cost (Tidak termasuk tiket penerbangan)
Kelas Hotel Pilihan: Bajet/2 bintang
Dewasa(12th ke atas): 2
Kanak-kanak(2th-11th): 1
Bayi(bawah 2th): 0
Tarikh Bertolak: Tue, 12/08/2015
Tarikh Kembali: Wed, 07/15/2015
Masa Bertolak (optional): 6:40 pm
Masa Kembali (optional): 8:55 pm
Bertolak Dari: kota kinabalu sabah
Maklumat lain jika ada:
trip untuk 8 hari 7 malam termasuk hotel,mknan n transport.
ketibaan di jakarta pada jm 8.25 mlm,8/12/15.

LILY
30/07/2015

saya cari rakan backpack yang minat nak travel ke mana2 bersama. sementara masih takde komitmen sgt boleh la jln2 🙂
email to [email protected]

Nur Athirah Husna Lee Bt Abdullah
06/08/2015

Ada x package pergi Hongkong/Disneyland pada 6-12 Nov 2015? 2 Dewasa 1 budak (umur 2 thn).

nurulzzz
07/08/2015

saya cari travel buddy untuk travel sama2 bulan 12 ni.. if interested boleh contact sy. email : [email protected]

nurulzzz
07/08/2015

saya sorang je skarang ni..

Sya
13/08/2015

Nk ikut juge. Sapa yg nak travel …tgh cari kwn2…sila ctc sy.

[email protected]

jannah
18/08/2015

nurulzzz awk nk travel ke mne?

maimon
19/08/2015

Saya minat melancong ke Indonesia…ada yg nak travel bersama? [email protected]

ayu
19/08/2015

sy mencari kawan untuk travel kemana sahaja. backpackers. boleh email saya [email protected]

Zali
21/08/2015

Saya nak tanya ada tak pakej ke Turki…untuk bulan Disember.

Farah
22/08/2015

Pakej ke turki ade tak?

Ila
01/09/2015

minta quotation harga pakej ground saje ke guangzhao shenzen n hong kong pada 16 nov hingga 21 nov..2 dewasa 1 kanak kanak (4 tahun)

echa
02/09/2015

Mcm mna pakej utk ke bandung… nk pergi dlm december2015. Email ke [email protected]. tq.

echa
02/09/2015

Mcm mna pakej utk ke bandung… nk pergi dlm december2015. Utk 4dewasa 2kanak-kanak. Tlg email ke [email protected]

azlina
02/09/2015

salam. Saya perlukan quotation untuk London, Paris dan Amsterdam kalau boleh 7 hari 5 malam untuk 5 dewasa dan 1 bayi bagi bulan disember 2015.

Adli
08/09/2015

En. Ady.. saya berminat.. saya nak melancong tapi xde kawan (lelaki) yang suka travel..

linda
14/09/2015

Bole saya dptkan quotation untuk ker Sydney Australia 5 hari 4 malam on Sept 2016…utk 2 dewasa..

Kakya
20/09/2015

GURLS ONLY..if interested nk travel mne2 leh email kakya [email protected]

Kakya
20/09/2015

Lilly,nurulizz,sya,jannah n ayu. .meh kakya wat 1 trip jalan2..leh jd 1 grup ni ber6..pilihan kakya…japan,turkey,turkey-bosnia, australia…meh email kakya. [email protected]

Ady
30/09/2015

Slm en.Adli blh la emel saya [email protected]

Ady
30/09/2015

Slm En Adli blh la emel saya [email protected]

shaa
03/10/2015

minat sgt nk travel.. tp xde kwn yg suke travel. nk cri kwn ( girl) yg suka travel jugak. boleh cntct [email protected]

Sha
15/10/2015

Salam, nak perlukan quotation utk ke gold coast atau disneyland tokyo, 2 adult, 2 children, 1 infant dijangka bulan july 2016. Kalau ada tarikh lain sila maklumkn. Tgh survey destinasi percutian bajet bersama anak2.

mila
29/10/2015

salam.sy nak tnya. harga pakej tu untuk berapa pax ye?

zakiah
30/10/2015

Saya sedang mencari pakej untuk ke korea mac 2016 untuk 5 orang dewasa. Sedang survey percutian bersama keluarga.

nur nadia
05/11/2015

Boleh dapatkan quotation pakej fullboard ke goldcoast untuk 2 dewasa dan 1 kanak-kanak bagi tahun 2016.

Azlina
16/11/2015

Pakej ke Jakarta Bandung Bulan Disember ada tak, untuk 4 dewasa dan 1 kanak-kanak

aqilah farhan
21/11/2015

Salam, nak tanya, pakej ke Guilin ade ke pada 28/05/2016? dan juga pakej ke Australia (Sydney, Melborne, etc.. ) pd 28/05/2016?

rozlanms
26/11/2015

Package jan16 ke turkey utk 2 org dewasa.

Rok Masita Idris
28/11/2015

Salam. Ada group ke Melbourne atau Sydney pada 28Dec15? Bolih x email kan details n quotation utk 4pax dewasa private trip ke destinasi yg disebutkan di atas. Tk

Siti Najwa
10/12/2015

Pakej full board ke Melbourne utk 4 org pd tarikh sekitar 7-17 feb 2016

Tim Amoi
15/12/2015

sila email pakej full board ke Melbourne utk 2 dewasa & 1 bayi pd tarikh sekitar 29/7/2016-5/8/2016

Tim Amoi
15/12/2015

sila email pakej all inclusive/all-in ke Melbourne utk 2 dewasa & 1 bayi pd 29/7/2016-5/8/2016

Intan
29/12/2015

Saya sedang mencari pakej honeymoon dengan harga per couple.Destinasi luar negara.

Hanna
31/12/2015

Hi saya nak cari travelmate ke korea. Ada sesiapa tak yang berminat ? Yang penting sprting and friendly. Perempuan diutamakan. Kalau minat email saya di [email protected] atau whatsapp +60172193473 kita try buat backpacker style and budget style. See you soon

shila
03/01/2016

assalamualaikum. mencari travel partner ala2 backpacker yg cuti bajet2 hihi utk 2017…muslimah sahaja email [email protected]

Fi
10/01/2016

Assalam…saya cari rakan travel wanita travelling ke istanbul musim bunga 2016..sila email saya [email protected]

l Hero
17/01/2016

Sekarang dah 2016 please update your promotion package

Nurul
27/01/2016

Assalam sy mencari travel partner ke korea2017 nti..ad spe berminat

siti
28/01/2016

seoul korea full package untuk 2dewasa (exclude flight ticket).request for detail and quotation.thanks

Ramdan
29/01/2016

As-salam. saya ingin tahu jika ada pakej ke Australia atau Europe pada cuti sekolah. Saya bertiga satu keluarga. We are both teachers so agak sukar nak cari pakej yang betul-betul available pada cuti sekolah. Terimakasih

rozila basir
30/01/2016

cari geng nk ke india, boleh email saya [email protected]

eka
18/02/2016

hanna… jom.. saya pun xde geng.. mmg plan nak backpack ke korea atau jepun. ape2 leh email sy [email protected]

Lina Abd Rani
21/02/2016

cari geng (gurl only) travelling, leh email sy…[email protected]

mahani binti sutan
26/02/2016

Cari travelling mate (lady) untuk ke Italy or Morocco. email at… [email protected]

Amirah
07/03/2016

Saya mencari travel partner (girl only) ke korea april 2017…
Sesapa yang sudi boleh email saya [email protected]… Kalau ada yg nk travel ke pulau2 di indonesia pon ok juga..tq

Anne
13/03/2016

Ada ladies nk travel g london and paris tak bulan 4? Nk join

sachsan
17/03/2016

Hai Anne…saya nak travel ke london bulan 4 ni. 25/4..boleh la skali kalau tarikh sama..

sachsan
17/03/2016

kalau anne free..email kat sini yer [email protected]

nadirah
24/03/2016

ada tak pakej pelancongan ke eropah dalam bulan jun. email saya [email protected] . terima kasih

haniey
29/03/2016

Salam, nak perlukan quotation utk ke indonesia full package termasuk flight utk 2 adult, 3 children untuk bulan september 2016. Tgh survey destinasi percutian bajet bersama anak2.

haniey
29/03/2016

Salam, nak perlukan quotation utk ke indonesia full package termasuk flight utk 2 adult, 3 children untuk bulan september 2016. Tgh survey destinasi percutian bajet bersama anak2. email sy [email protected]

Izati
29/03/2016

Salam boleh saya tahu harga pakej bulanmadu ke padang brapa ya atau lain2 destinasi? Tq

NUR
01/04/2016

as salam bleh bg quotation utk 3D2N bandung Indonesia – Date 16-18/9/16
utk 30 Pax

NUR
01/04/2016

as salam bleh bg quotation utk 3D2N bandung Indonesia – Date 16-18/9/16
utk 30 Pax – termasuk flight ticket ya

BADARIAH BINTI BASIRUN
05/04/2016

assalammualaikum ada tak pakej ke Hong Kong bulan Disember ni?

Jaz
10/04/2016

Tgh mencari kawan yg suka melancong (lelaki/perempuan). hehe pm pm

Benjisen
14/04/2016

Salam. Sy dgn sorg lg kawan tgh cari partner utk backpacking ke Ladakh, India August 2016. Lagi 2 org. Lelaki perempuan boleh. Boleh contact sy [email protected]

jalwati jalil
19/04/2016

Salam.ada pakej all inn ke hong kong dan disneyland untuk bulan nov’16?
kalau ada, boleh bagi detail dan quotation utk 4dewasa 1 kanak2. tq

siti
24/05/2016

salam ada pakej umrah dis 2016 tak

emaa
24/05/2016

Hai, ada tak yg plan nak travel ke mna²? Tapi tak de teman huhu. Sya dha bnyak kali plan time cuti tapi risau juga tak de teman . Let’s be friend,dm at ig : hola.holana or email : [email protected]

Doora
30/05/2016

bole emelkan quotation ke perth 5d4n utk 20pax dewasa 2kanak2 tarikh 12-17ogos 2016

Nazifah
12/06/2016

Salam, sy juga mencari travel partner ke Korea 2017 (secara backpacker).kalau ada yg merancang nak ke sama tp xde partner boleh email sy [email protected] InShaaAllah kalau ditakdirkan kita boleh travel sama² 🙂

masah
20/06/2016

Assalamualaikum wbt
Mohon buatkan kotasi family packages …5H4M. Kota Kinabalu ke Beijing
4 Dewasa
4 Kanak-kanak (7 – 12 )
Tq

Huzairi
23/06/2016

Mencari pakej ke Gold Coast untuk 60 org pada hujung tahun. dalam bulan 11 atau 12. bole la hantar qoutation secepat mungkin ye.

Masita
08/07/2016

Pakej keindia bulan berapa

mira
27/07/2016

saya berminat nak sertai pakej balkan 5 negara tapi tiada partner. ada ladies single traveller yang nak join? tq

Wardah
30/07/2016

Salam..saya mencari rakan partner perempuan yg sporting suka melancong, plan trip pergi balkan & europe trip

Suraya Maisarah Jamil
31/07/2016

Hye. Mencari kawan utk travelling, mana-mana je x kisah..boleh ctc sy 0138030084 @ [email protected]. Jom berkawan & ada rezeki boleh travel sama2.

azmira musa
29/08/2016

pakej umrah disember 2016.tq

suraya
30/08/2016

pakej ke perth bln disember

sha
19/09/2016

quotation utk family
4dewasa
1bayi
5H4M KK Kundasang
fullboard

Arif
23/09/2016

Assalaamualaikum.mohon quotation utk pakej Medan untuk bulan Oktober 2016 bg 2 dewasa,1 kanak-kanak dan 1 infant.mohon untuk pakej sahaja tidak termasuk tiket penerbangan.terima kasih.

Gee Othman
09/10/2016

Mencari rakan wanita untok package Europe 5 Negara Dec 2017.Sesiapa yang belum ada patner boleh hubungi saya [email protected]

MF
16/10/2016

Boleh email tak pakage Eropah? Terima kasih.
Ada tak pakage melalui kapal.Tq

Cik zila
22/10/2016

Salam,

Saya mencari travel buddy ke korea pada 13feb17. Kalau ada nak join can whatsapp me 0199568967. Pakej serendah rm900 untuk 5hari atau 6hari.

azzah
08/11/2016

kembara sufi ada buat pergi ke australia bulan februri 2017. Sy nak pergi 5 orang

Fitri
03/12/2016

Nak tanya pakej percutian ke bandung 3h2m family 6 org termasuk anak berumur 5 thn dan 2 thn.

kamil
12/12/2016

Sy mencari kawan yg suka melancong (lelaki/perempuan)hubung sy [email protected]

Ina namza
12/01/2017

salam.. saya tengah cari traverl partner ke jepun bulan dis 2017 ni.. kita backpacker je.. spa2 yang sudi.. boleh la email saya [email protected] 🙂

khadisah
25/01/2017

Saya brcdang nk ke Balkan + Europe pd bulan Julai akan dtg brsama Kembara Sufi insyaallah.Sesiapa yg brminat nk join boleh hubungi saya 017 6884547. Kita buat satu kumpulan.

Asas Restu Travel & Tours
29/01/2017

Melbourne 6D

Pp
02/03/2017

Assalam, Nak tanya kalau pakej travel ke brazil ade tak?

Rosnah Ramli
19/03/2017

Salam. Ada tak pakej honeymoon ke Bandung pada awal Mei 2017.

HAZIRAH OMAR
20/03/2017

Boleh dapatkan quotation trip ke singapore untuk 3D2N 5 adults bagi bulan April 2017 dan ke kundasang bagi Ogos 2017

Fadly
01/06/2017

Terima kasih diatas pertanyaan tuan/puan.
Sila tinggalkan no. h/p & email untuk kami hantarkan maklumat pekej.
Ke 012 957 5448

T. Kasih

Furzane
12/08/2017

Boleh tau hrga pakej semua tmpat di atas untuk 2dewasa 1kanak-kanak tahun ni & tahun depan 2018..terima kasih

hairon napiah
22/08/2017

Quatation package 4pack dewasa holiday ke Australia(perth atau sedney atau melbone) 5D 4N in dec 2018.

Post a comment?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.