Tel : 03-55234498 Faks: 03-55244497

Pakej Pelancongan dan Percutian Termurah 2015

PAKEJ MELANCONG – KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS SDN BHD

(Peneraju Pakej Melancong Termurah Anda di Malaysia)

Kembara Sufi Travel & Tours

Lokasi Perkara Bil hari Harga Promosi
Korea Selatan Korea Seoul 6D 4N RM3299
Korea Seoul + Jeju 7D 5N RM4199
Seoul + Nami – Ho Chi Minh 6D 5N RM3599
Kemboja Kemboja 4D 3N RM1699
Indonesia Jakarta – Bandung 4D 3N RM1299
Acheh 4D 3N RM1299
Medan – Danau Toba 4D 3N RM 999
Bandung 4D 3N RM1299
Padang – Bkt Tinggi 4D 3N RM1299
Bali ( Honeymoon) 4D 3N RM1699
Surabaya 4D 3N RM1550
Yogyakarta 5D 4N RM1599
Lombok 4D 3N RM1399
Vietnam Ho chi Minh 4D 3N RM1399
Holong Bay + Hanoi 4D 3N RM1599
Turkey Turkey 8D 7N RM5099
Europe Europe Trip ( 5 Negara ) 12D 9N RM7399
Europe Trip ( 6 Negara ) 12D 9N RM7599
Europe Trip ( 6 Negara – Tent ) 12D 9N RM7399
Japan Osaka – Kyoto – Nara 5D 4N RM4499
Tokyo – Hakone – Mt Fuji 5D 4N RM4499
Tokyo – Mt Fuji 5D 4N RM4499
Brunei Brunei 4D 3N RM1599
India India 7D 6N RM3499
Thailand Bangkok Pataya 4D 3N RM1499
Chiang Mai – Chiang Rai 4D 3N RM1699
Krabi (Honeymoon) 4D 3N RM1699
Phuket (Honeymoon) 4D 3N RM1699
Australia Gold Coast 5D 4N RM3800
Melbourne 5D 4N RM3499
Perth 5D 4N RM3499
New Zealand 5D 4N RM3599
Sydney 5D 4N RM3399
China Xi’an 5D 4N RM1999
Beijing 5D 4N RM1999
Guilin 5D 4N RM2099
Guangzhou – Shenzhen 5D 4N RM1999
Hong Kong – Shenzhen – Guangzhou 6D 5N RM3099
Shang Hai 5D 4N RM2099
Mekah Umrah 12D RM5990
Umrah Ziarah 12D RM7750

Hubungi Kami Segera Untuk MELANCONG!

KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS

Bangunan Anggerik Mall. Tingkat 2, Lot 2.37, Jalan 14/7, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan Malaysia.

Tel. Pejabat : +6 03 55 2344 98
No. Talian Faks: 03 55 2344 98

Ustaz Fadzil: 013-2988303 (https://www.facebook.com/kembarasufi.travelplanner)
Encik Nawi: 019-3026460 (https://www.facebook.com/nawi.kembarasufi)

Email: kembarasufitravel@gmail.com

Berkaitan

Comments

21 Comments to Pakej Pelancongan dan Percutian Termurah 2015

nana
16/01/2013

berapa minimum person untuk pakej vietnam, korea dan beijing

kembara1
16/01/2013

Utk mengetahui harga biasa, tengok senarai penuhnya disini: http://kembarasufi.com/pakej-pelancongan/

Tapi, utk dapatkan harga promosi, sekurang2nya minimum 2 orang! :)

liza
17/01/2013

klau bajet honeymoon tu,harge tu tuk 2 org ke or per person?

kembara1
22/01/2013

@Liza: Harga tu utk per person. :) Murah sangat dah tuu..

noriati mansor
10/02/2013

pakej honeymoon tu boleh tak bwak anak

fasha
22/02/2013

nak tanya. kalau nak ke beijing bulan oktober utk 7org..cara pembayaran bagaimana

rina
09/03/2013

salam..nk tnya pakej bln madu bajet london 6d5n utk 1hb jun – 8hb jun 2013?

mazida
31/03/2013

as salam. pakej ke korea rm 2999 tu tmsk flight ke

linda
21/05/2013

haah..pakej korea rm2999 tu termasuk flight kew..? n lg 1 klu bby umur 2 tahun kire mcmanew…?

nyza
21/05/2013

jika ke beijing,blh tahu x jadual dan ape include atau exclude
tq

kembara1
30/05/2013

W’salam. Ya, Pakej KOREA RM2999 tu dah termasuk tiket flight.

Tengok kat sini untuk info lanjut pasal trip ke KOREA: http://kembarasufi.com/pakej-melancong-ke-seoul-korea/

kembara1
30/05/2013

Tengok kat sini untuk info lanjut pasal trip ke BEIJING, CHINA: http://kembarasufi.com/pakej-melancong-ke-beijing-china/

linda
04/06/2013

nak tanye.kalau bby umur 2 tahun kire macamanew ek..?

wan
04/06/2013

semua pakej ni termasuk flight,makan minum ke?

Nana
15/06/2013

jakarta -bandung 1299 include flight ? n if include child below 2 years berapa? if by group stll same price / person?

kina
11/08/2013

Pkej jakarta bndung rm1299 nett or da kna caj laen cz tulis dari rm1299

Aida
22/08/2013

Assalamualaikum,pakej vietnam pada 2-5 nov ade ke?ingat nak join group itu kalau ade.sy berdua saj

putry
11/09/2013

apa yang tdpt dlm pakej (MIN 2 PAX ( BUDGET HONEYMOON ) ke phuket,bali,krabi? berminat.tq

dinie
30/11/2013

assalamualaikum, nak tnye utk pakej ke korea untuk september 2014. rm2999 tu klu + Jeju island ada tak? n berapa harga pakej tuk 3 orang ye?

dinie
01/12/2013

Klu nk pergi utk bln september 2014, last bln berapa boleh untuk book pakej?

zawawie
14/04/2014

salam..pakej honeymoon untk bln 1 2015 still gna quotation sama ke?