Tel : 03-55234498 Faks: 03-55244497

MENGENAI KAMI

Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd merupakan syarikat pelancongan milik penuh bumiputra yang beroperasi di Semenanjung Malaysia. Syarikat ini telah ditubuhkan pada Disember 2012 dan telah mula beroperasi pada 21 Disember 2012. Kami menawarkan Pakej Percutian Muslim dalam dan luar negara. Syarikat ini dimiliki oleh Ustaz Al-Fadzil Bin Hidzir dan Ahmad Idzuan Bin Sulaiman. Kami mempunyai 4 cawangan iaitu dua pejabat di Shah Alam, Selangor , satu di Kuantan,Pahang dan satu lagi di Senawang, Negeri Sembilan.

Kami juga terlibat dalam memberikan servis menguruskan tiket penerbangan, pakej pelancongan seperti hari keluarga, lawatan penyelidikan pelajar, perjalanan syarikat, pakej bulan madu, permohonan visa dan perkhidmatan lain. Kami turut menawarkan pakej pelancongan dalam dan luar negara tetapi kami lebih fokuskan pakej ke luar negara oleh kerana permintaan yang banyak untuk melancong ke luar negara seperti Eropah, Balkan, Australia, Korea, Beijing, Turkey, Vietnam, Indonesia dan banyak lagi.

Moto syarikat kami ialah “Peneraju Pakej Termurah” memberikan pelanggan kami pakej yang berpatutan untuk setiap pakej yang ditawarkan. Disini kami percaya bahawa semua orang boleh melancong tanpa mengira asal usul mereka. Kepuasan pelanggan adalah objektif utama kami kerana ia akan menentukan kejatuhan atau kebangkitan syarikat. Kami menawarkan pakej pelancongan dan perkhidmatan agensi pelancongan dengan kualiti yang terbaik dan kami mementingkan kepada hubungan ukhwah Islamiah sesama saudara Islam  dan tanggungjawab terhadap agama.

Syarikat KEMBARA SUFI TRAVEL & TOURS SDN. BHD. ini diterajui oleh 11 orang kakitangan yang sentiasa cuba memberikan yang terbaik buat para pelanggan. Disini, kami memastikan setiap perjalanan anda untuk melancong adalah selesa, selamat dan yang paling penting, menjimatkan!

Hubungi kami segera untuk melancong! Kami akan cuba realisasikannya untuk kepuasan anda! 🙂

USTAZ MUHAMMAD AL-FADZIL BIN HIDZIR
( Pengarah Urusan )

AHMAD IDZUAN BIN SULAIMAN
( Pengarah )

USTAZ FAIZ BIN MAT ZAID
( Sales & Marketing – Outbound & Umrah )

SITI NURRUL AIN BINTI AHMAD NADZRI
( Sales & Marketing – Outbound )

NUR DIYANA BINTI ABDUL MUTALIB
( Sales & Marketing – Inbound & Outbound )

NUR HANISAH BINTI ABDUL JAMIL
( Admin & Sales Marketing – Outbound )

ROSLIANA BINTI ALI
( Graphic Designer  & Sales Marketing – Outbound )

MOHAMAD RIZAL BIN ABDULLAH
( Audit & Sales Marketing – Outbound )

CHE MOHD FADLI BIN CHE RASHID
( Sales & Marketing – Outbound )

MOHAMAD NUR SYAFIQ BIN MOHAMED SARIMI
( Design & Sales Marketing – Outbound )

NURUL ASYIQIN BINTI ABDULLAH
( Sales & Marketing – Outbound )

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.